Τουριστικό κατάλυμα όπως το θέλεις, στην τιμή που το θέλεις

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας Hotelicious.gr. Το Hotelicious.gr σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις συγκυρίες της εποχής με σκοπό να φέρει σε άμεση επαφή όσους αναζητούν κατάλυμα με τους ξενοδόχους αποκομίζοντας αμοιβαίο όφελος.
Μέχρι σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες είτε παρουσιάζουν λίστες με ξενοδοχεία είτε πακέτα προσφορών από τους ξενοδόχους. Το Hotelicious.gr αντιστρέφει αυτή τη λογική βάζοντας τους υποψήφιους πελάτες να ορίσουν την ιδανική γι’ αυτούς τιμή, περιμένοντας στη συνέχεια τις προσφορές των ξενοδόχων.
Η σχετική διαδικασία είναι πολύ απλή:
Ο υποψήφιος πελάτης υποβάλει ένα αίτημα προσφοράς ορίζοντας τον προορισμό, τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τον αριθμό ατόμων, το ποσό που προτίθεται να πληρώσει και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο δέχεται προσφορές από τους ξενοδόχους-μέλη της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια απλά περιμένει τις απαντήσεις-προσφορές των ξενοδόχων, επιλέγοντας αυτή που θεωρεί καλύτερη.
Η χρήση της υπηρεσίας είναι πολύ απλή αφού δεν υπάρχει μεσολάβηση πιστωτικών καρτών ή ηλεκτρονικών πληρωμών, είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Σχόλια

  1. Εχω να κανω μια παρατηρηση σχετικα με την πρωτοτυπη αυτη ιδεα.
    Εστειλα διαφορα αιτηματα για καταλυμματα.
    Ελαβα απαντηση απο ενα.
    Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν ξερω απο ποιο καταλυμμα ειναι η απαντηση.

    Εκανα το ερωτημα αυτο στη σελιδα του hotelicius στο facebook, αλλά απαντηση δεν πηρα ενω εχουν περασει δυο μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.