Τη ΣΤΕΓΗ παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Πύλη επισκέφθηκε ο Κ. Αγοραστός


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη και τον Περ. Σύμβουλο Θ. Αγγέλη

Τη ΣΤΕΓΗ παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Πύλη επισκέφθηκε ο Κ. Αγοραστός

-Ενημερώθηκε για τις καινοτόμες δράσεις και εξέφρασε την υποστήριξή του σε πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία

Τη ΣΤΕΓΗ Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Τρικάλων στην Πύλη, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάρισας κ. Θανάση Αγγέλη.
Τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ και του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Τρικάλων κ. Κώστας Αργυρούσης , με το προσωπικό και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Μονάδα.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα τμήματα κατάρτισης του Ιδρύματος από τον Πρόεδρο και την Διευθύντρια της ΣΤΕΓΗΣ κα Κατερίνα Αθανασίου και ενημερώθηκαν για τους σκοπούς, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις νέες καινοτόμες δράσεις που σχεδιάζονται, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  το Ίδρυμα. 
Ο κ. Αγοραστός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα των υποδομών και των προσφερόμενων υπηρεσιών της Μονάδας καθώς και από τις καλαίσθητες δημιουργίες των παιδιών και δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, θα είναι πάντα αρωγοί και θερμοί υποστηρικτές κάθε πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία και ειδικότερα της ΣΤΕΓΗΣ, που αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες και ουσιαστικές δομές πρόνοιας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Τα παιδιά του Ιδρύματος παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα και προσέφεραν στον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο από ένα  ξυλόγλυπτο ημερολόγιο της ΣΤΕΓΗΣ.

Σχόλια