Ένα προεκλογικό σποτ που δικαιώθηκε απόλυτα


Το συγκεκριμένο σποτ δικαιώθηκε. Η κυβέρνηση άργησε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα επειδή είχε εκτεθεί στο προεκλογικό λαικισμό με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο μνημόνιο…
Σε παλαιότερο άρθρο του μπλογκ είχε δημοσιευτεί από το βιβλίο του Γιάννη Παπαθανασσίου “με τη γλώσσα των αριθμών – η αλήθεια για την οικονομία” το εξής απόσπασμα “
Γιατί όμως το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε έγκαιρα τα μέτρα για την οικονομία;
Στο ερώτημα αυτό απάντησε ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό στις 3/3/2010. Είπε λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε σχετική ερώτηση: «Καταρχάς, πιστεύω ότι κάθε κοινωνία χρειάζεται χρόνο, για να δει που βρίσκεται και τι μέτρα χρειάζονται, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ειλικρινά σας λέω ότι, αν κάποιος δύο – τρεις μήνες πίσω, ρωτούσε πως θα έβλεπε η ελληνική κοινωνία αυτά τα μέτρα, θα παίρναμε μια πολύ διαφορετική απάντηση από αυτή πού παίρνουμε τώρα».Το ίδιο επανέλαβε, πάλι σε τηλεοπτικό σταθμό στις 6 Οκτωβρίου 2010: «Υπήρχε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, ο οποίος τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο, αν εμφανίζονταν η Κυβέρνηση και έλεγε να κοπούν οι μισθοί 15% και οι συντάξεις 10%, θα πίστευε ότι έπρεπε να γίνει αυτό; Εσείς τι θα λέγατε τότε;»
 Όλα λοιπόν ήταν θέμα προετοιμασίας της κοινής γνώμης, που είχαν κοροϊδέψει προεκλογικά”. (http://citizengr.wordpress.com/2010/12/15/4238/). 

Σχόλια

  1. Και δύο εύλογες απορίες,
    Γιατί δεν πήρε ο κος Καρμανλής τα μέτρα άμεσα αλλά προσέφυγε σε εκλογές με πρόφαση ότι το ΠΑΣΟΚ θα έθετε θέμα με την εκλογή του προέδρου 7 μήνες μετά) ?
    Γιατί ο κος Καρμανλής επέτρψε το έλλειμα να τρέχει το 2009 με κατι παραπάνω από 1 % μηνιαία ?

    Αυτα τα ερωτήματα ποιός θα τα απαντήσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ , ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ;
    ΕΔΩ ΚΑΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΝ Γ.Α.Π.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε 9/2 12,31
    ωραίες οι δικαιολογίες αλλα ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.
    όσο για το κάψιμο παρότι άσχετο με το έλλειμα και το οικονομικο πρόβλημα, ποιός έφταιγε ο στρατηγός άνεμος ?
    Ξεκολήστε με τον καραμανλή και τα βαρίδια που επέβαλε στον Σαμαρά, γιατί μας βλέπω να' χουμε τον ΓΑΠ και το ΔΝΤ καμιά δεκαριά χρόνια στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.