Η κυβέρνηση έχει έτοιμη την λίστα του ξεπουλήματος...



'Εγινε χαμός όταν ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Τρόικας, ότι : 
"Ας πάμε τώρα σε ένα νέο τομέα.. Με σκοπό την μείωση του χρέους και την υποστήριξη της ανάπτυξης και επενδύσεων, είναι απαραίτητη  η σταθεροποίηση της οικονομίας. Η κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλλει ένα αναλυτικό σχέδιο, που πρέπει να οριστικοποιηθεί, με στόχο αποκρατικοποιήσεις 50 δις για την περίοδο 2011-2015.
Το 2011-2012 θα πρέπει να περιλαμβάνει την 15 δις ευρώ.
Τα πιο πάνω μας τα είπε τρεις φορές για να τα εμπεδώσουμε .. 
Προσέξτε τι είπε ο επίτροπος της Ε.Ε. Deroose :

"Η κυβέρνηση από το τέλος Ιανουαρίου έχει συμπληρώσει μια λίστα από δημόσια ακίνητα και μέσα με εμπορική αξία.."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (υποτιτλισμένο)

Σχόλια

  1. Αν πωλείται λέει..!50 δισεκατομμύρια ζητάνε τα αρπακτικά εδώ και τώρα!!!Οι αγιογδύτες δεν έχουν ιερό και όσιο,τα θέλουν όλα,μόνο σώβρακα μας αφήνουν και την Ακρόπολη!Ακόμη στέκονται στη κυβέρνηση,ακόμη μιλάνε με παρρησία,ακόμη είναι αισιόδοξοι,ακόμη ελπίζουν σε μια νέα Ελλάδα περήφανη και ανεξάρτητη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!NOMIZETE OTI ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ?Ο ΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ..ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ, ΒΡΩΜΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ/ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ)ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ..ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΟΧΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.