ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ CAPITAL SPREADS Ltd

CAPITAL SPREADS : Another Capital Scams Financial Terrorist

Αυτή είναι η κατάπτυστη διαμήμιση της CAPITAL SPREADS Ltd που αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στους σταθμούς του Μετρό στο Λονδίνο, η οποία, επιστρατεύοντας τη συνήθη Βρεττανική ειρωνεία, παρουσίασε την Ελληνική κρίση χρέους ως ανέκδοτο -  μπλακ χιούμορ με τα ελληνικά ομόλογα και τον... James Bond.


Όμως τα στοιχήματα των Ελληνικών ομολόγων θα γίνουν το μεγαλύτερο ανέκδοτο για τους ίδιους τους Βρεττανούς επενδυτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμη την οδυνηρή πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ της CAPITAL SPREADS.
Μία πραγματικότητα που επιβεβαιώνει την σοφή Ελληνική ρήση "ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ"  και που μόλις τη συνειδητοποιήσει ο JAMES BOND, θα αφήσει το Martini της φωτογραφίας και θα το ρίξει στο .... ΟΥΖΟ, για να ξεχάσει τα λεφτά που του έφαγαν οι απατεώνες του City και τα διεθνή παπαγαλάκια τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ & ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ "CAPITAL SPREADS ON LINE FINANCIAL BETTING",    συνοψίζεται στο διαφημιστικό μήνυμα που ακολουθεί, το οποίο πρέπει όλοι οι Έλληνες να αποστείλλουμε σε όσα περισσότερα Βρεττανικά sites, blogs & emails γνωρίζουμε.     
Για να ξυπνήσουν όλοι οι αφελείς ..... James του Λονδίνου !!!                
        
Πράγματι, η εταιρεία CAPITAL SPREADS Ltd :1.    Ασκεί παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα και εξαπατά τους πελάτες της, κερδοσκοπώντας εις βάρος της Εθνικής μας Οικονομίας, αναρτώντας παραπλανητικές και ανθελληνικές διαφημίσεις στο μετρό του Λονδίνου.
2.    Διαφημίζει στο διαδίκτυο ότι διευκολύνει το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δηλώνοντας ότι δεν προβαίνει σε ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των παικτών – πελατών της αφού, υπό την ύποπτη ανοχή των Βρεττανικών Αρχών χρηματοοικονομικής εποπτείας, δεν εφαρμόζει τις ισχύουσες στην Ε.Ε. διαδικασίες ελέγχου της προέλευσης των χρημάτων που εισπράττει.
3.    Δεν δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις, δεν υπόκειται σε χρηματοοικονομική εποπτεία, λειτουργεί αυθαίρετα και εξαπατά τους επενδυτές, αφού δεν διαθέτει επαρκή φερεγγυότητα, χρηματικά διαθέσιμα και αποθεματικά κεφάλαια για να καλύψει και να πληρώσει τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ Ευρώ για τα στοιχήματα που πουλάει, κερδοσκοπώντας με το reality show της Ελληνικής χρεοκοπίας.  

Σας καλώ όλους να το διαδώσετε.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ – www.minisikerdoskopon.gr
Dr. Kiriakos Tobras

Σχόλια