Οι δραματικοί αριθμοί

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ κάτω από τις παρούσες συνθήκες, έτσι όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου, να οδηγηθούμε σε εξελίξεις απρόβλεπτες. Η κοινωνία έχει αντιμετωπίσει μάλλον με στωικότητα μέχρι σήμερα την αδιανόητη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Oμως, όταν καθημερινώς αυξάνουν οι δείκτες της ανεργίας στη χώρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα ξημερώσει η αυριανή μέρα, ακόμη κι αν η κοινωνία έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια κομφορμιστική.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΦΘΑΣΕ στο 13,5%, δείχνουν τα επίσημα ποσοστά. Μέσα σε ένα χρόνο προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες άλλοι 200.000 άνεργοι. Ο συνολικός αριθμός φθάνει σήμερα τους 680.000 συμπατριώτες μας, οι οποίοι δεν έχουν εργασία και δεν κινδυνολογούν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο αριθμός ίσως να αγγίξει το ένα εκατομμύριο μέσα στο 2011.
ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ότι η κατάσταση, βοηθούσης και της κυβερνητικής πολιτικής, κόβει τα φτερά και στο μέλλον της χώρας, της ελληνικής νεολαίας. Ενας στους τρεις νέους σήμερα είναι άνεργος. Και το μέλλον παραμένει θολό. Αναπτυξιακά μέτρα δεν υπάρχουν, δουλειές κλείνουν αντί να ανοίγουν και φυσικά καμία προσπάθεια γίνεται ώστε να δημιουργηθούν. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα επόμενα χρόνια οι νέοι που έχουν προσόντα θα αναζητήσουν την τύχη τους εκτός Ελλάδος, κυρίως εκείνοι που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες, όπου και το μέλλον.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ καταστροφή για τη χώρα. Μία χώρα η οποία πλέον δεν παράγει τίποτα και δεν δείχνει διατεθειμένη τουλάχιστον από τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Παπανδρέου να κάνει κάτι σύντομα ώστε να αλλάξει ο ρους της ιστορίας της…

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=17459&catid=7

Σχόλια