Πεταλωτής : Ότι γίνεται εκεί πέρα είναι απαράδεκτο....

Δείτε απόσπασμα της σημερινής ενημέρωσης πολιτικών συντακτών.
Δείτε το ψαλίδι που έπεσε στην δεύτερη ερώτηση του κ. Χιδίρογλου (στο video στο YouTube Briefing 17.01.2011 στο 3:48)
Τις σχετικές ερωτήσεις για τα επεισόδια στον Αγ. Πανελεήμονα και τo επίμαχο κομμάτι που κόπηκε, σας το παρουσιάζουμε σε video, στη συνέχεια του άρθρου.
Είπε μεταξύ άλλων ο κ Πεταλωτής:
"Ο προαύλιος χώρος του ναού έχει βεβηλωθεί πολλές φορές από ακροδεξιές, κυρίως, ομάδες οι οποίες πραγματικά δεν έχουν σεβαστεί τίποτε και ουσιαστικά έχουν αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών στη συγκεκριμένη περιοχή. Ό,τι γίνεται εκεί πέρα είναι απαράδεκτο. Θα πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα να αποτελεί μια απαγορευμένη περιοχή για τους πολίτες της Αθήνας και φυσικά για τους κατοίκους της περιοχής. Αυτό είναι δεδομένο."
Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το VIDEO.


Τα χημικά κ. Πεταλωτή οι ακροδεξιοί τα έριξαν μέσα στην εκκλησία, τις πόρτες και τα τζάμια της εκκλησίας πάλι οι ακροδεξιοί τα έσπασαν;
Τι εννοείτε και σε ποιον απευθύνεστε όταν λέτε ότι γίνεται εκει πέρα είναι απαράδεκτο;
Εσείς που είστε δεν είστε εδώ πέρα;
Kαι κάτι άλλο κ. Πεταλωτή, αυτό το ευχολόγιο του ότι: " Θα πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα να αποτελεί μια απαγορευμένη περιοχή για τους πολίτες της Αθήνας και φυσικά για τους κατοίκους της περιοχής. Αυτό είναι δεδομένο" ..
τι μας το λέτε, δεν έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση, σε ποιον απευθύνεστε με αυτό το ευχολόγιο;
Tι πάει να πει ΘΑ πρέπει..
Εμείς δεν θέλουμε ΘΑ, θέλουμε πράξεις, θέλουμε έργα.
Από ΘΑ έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια

Σχόλια

  1. Αν δεν το μάθατε ακόμα να σας το πω.
    Το αρχαιότερο επαγγελμα δεν είναι η πορνεία ειναι η προστασία αλλά οι νταβατζήδες διαδίδουν το αντίθετο.
    Οποιος προσφέρει προστασία είναι νταβατζής.

    Δειτε τι συνάντησε ο Ροκφέλερ στο ταξιδι του.

    http://georgegreektrucker.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χιδίρογλου παλεύει μόνος του εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.