Είσαι καθαρίστρια στο Μαξίμου; διάβασε πως θα γίνεις Π.Ε υπάλληλος...

Με την αριθμό πρωτοκόλλου Υ 293/15-12-10 απόφαση του Πρωθυπουργού (Αναδιάρθρωση και Σύνθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού) και συγκεκριμένα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 εδάφιο δ συνέβη κάτι πρωτοφανές για τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι ελληνίδες και οι έλληνες. Μετετράπησαν 16 από τις 60 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων....
σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού χωρίς διαδικασία ΑΣΕΠ. Η συνέχεια, όμως, υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή. Με το ίδιο άρθρο άλλες δύο θέσεις καθαριστριών που μέχρι πριν είχαν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μετετράπησαν και αυτές σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων ( και μάλιστα Π.Ε) διοικητικού και οικονομικού προσωπικού. Δηλαδή δύο καθαρίστριες στο γραφείο του Πρωθυπουργού που μέχρι πριν εργαζόταν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου όχι μόνον μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο , αλλά από καθαρίστριες αναβαθμίστηκαν σε διοικητικές υπαλλήλους ( πανεπιστημιακού επιπέδου !) με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα του πρωθυπουργικού γραφείου. Ερωτάται ο Πρωθυπουργός: 1. Ποιες είναι αυτές οι δύο καθαρίστριες που είχαν αυτήν την εντυπωσιακή εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη. 2. Ποιοι είναι οι άλλοι 16 μετακλητοί υπάλληλοι που με απόφαση του ιδίου και χωρίς την νόμιμη διαδικασία του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο.

Αργύρης Ντινόπουλος 

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_386.html 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΒΕΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.