«Με αλχημείες η κυβέρνηση εξαπατούσε τους πολίτες»... επί 8 χρόνια και όχι 5,5 ;)

«Με αλχημείες η κυβέρνηση εξαπατούσε τους πολίτες»
Ποιος το λέει και για ποια περίοδο; Δείτε:

Ο Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ για το ΠΑΣΟΚ 96-04:

«Η κυβέρνηση με αλχημείες και με κρυφούς ειδικούς λογαριασμούς, επί 8 χρόνια, εξαπατούσε τους Ελληνες πολίτες, στους οποίους παρουσίαζε δήθεν μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους, ενώ στην πραγματικότητα αυτά έχουν διογκωθεί σημαντικά, παρ' ότι εκποιήθηκαν κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις και δημόσια περιουσία».

Αυτά τόνισε το Σάββατο από την Πάτρα, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημ. Τσοβόλας, που περιόδευσε στην Αχαΐα. Επίσης ανακοίνωσε ότι το ΔΗΚΚΙ ξεκίνησε τις εσωκομματικές διαδικασίες σε όλους τους νομούς της χώρας για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των βουλευτικών εκλογών και «καλεί σε συνεργασία στελέχη, μέλη και φίλους οποιουδήποτε κόμματος και απλούς πολίτες, προκειμένου να χτυπηθεί η νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική στη χώρα μας». Ο Δ. Τσοβόλας μίλησε και στη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της νεολαίας του ΔΗΚΚΙ. Είπε ότι οι «κατασκευασμένες μονοκομματικές κυβερνήσεις μόνο τους διαπλεκόμενους και τον ξένο παράγοντα ευνοούν» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για νεοφιλελεύθερη πολιτική, που έχει βυθίσει σε απόγνωση χιλιάδες μικρομεσαίους». Αλλά και στα εθνικά θέματα η κυβέρνηση κατά τον Δ. Τσοβόλα «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, ισχυριζόμενη πως δρομολογούνται προς θετική κατεύνθυνση, ενώ αντιθέτως ο Αττίλας ενισχύθηκε θεσμικά». Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός μετώπου που θα συσπειρώνει τη νεολαία προς την κατεύθυνση μιας άλλης, πραγματικά φιλολαϊκής πολιτικής».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/11/2003
 

Σχόλια

  1. Όχι επειδή είμαι κολλημένος στο θέμα μου, αλλά την ίδια ακριβώς πρακτική εφαρμόζουν εδώ και 12 μήνες με το ρεύμα. Κρύβουν αυξήσεις σε ελλείματα άλλων φορέων και θα τις βρούμε μπροστά μας. Αλλα νούμερα από αυτά που λέει ο Τσοβόλας, ίδια η μέθοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.