Είναι μακριά το «Τζίγγερ θεέ, σώσε την ΠΑΕ;»

Ο καλύτερος του χωριού είναι ο «Τζίγγερ», ο οποίος θα κάθεται στο τζάκι του στη Σουηδία δίπλα στη γυναικούλα του και θα απολαμβάνει τον αλληλοσπαραγμό των επίδοξων Παναθηναϊκοπατέρων! Όχι, δεν θα χαίρεται για την κατάντια της ομάδας που τόσο αγαπά, αλλά θα νιώθει ικανοποίηση γιατί τόσα χρόνια άκουγε τα πάνδεινα!

Άλλωστε ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό άσχετα αν έχει κάνει μεγάλα και πολλά λάθη! Άλλωστε όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη! Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται γιατί κακά τα ψέματα ακόμα αυτός έχει το καρπούζι, αυτός έχει και το μαχαίρι.

Μετά την άτακτη φυγή του Βγενόπουλου (για τρίτη φορά αν θυμάμαι καλά) και την δήλωση του Πατέρα για παραίτηση είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει άμεσα λύση στο… νεκρό «τριφύλλι». Είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει πάλι τα κομμάτια του παζλ της πολυμετοχικότητας, είναι ο μόνος που μπορεί να την διαλύσει, είναι ο μόνος που μπορεί και πρέπει να πάρει την απόφαση, τώρα που τα πράγματα καίνε!

Ο Πατέρας με τη δήλωση που έκανε την Κυριακή αποδείχθηκε πολύ λίγος! Δεν κάνουν έτσι οι καπετάνιοι Νικόλα, δεν πηδάνε αυτοί από το πλοίο, αλλά ρίχνουν από αυτό τους άχρηστους μούτσους, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κόσμος που επί τρεις Κυριακές έχει ρημάξει ΟΑΚΑ και Τρίπολη!

Αυτό κάνει ο σωστός ο καπετάνιος. Εσύ που ασχολείσαι με τη δουλειά αυτή θα έπρεπε να το ξέρεις και να μείνεις κοντά στην ομάδα στα δύσκολα και να ξεβρωμήσεις τον τόπο από τα… σκατά που έχουν μαζευτεί!

Αυτό που αναρωτιέμαι, λοιπόν, αυτή τη στιγμή και το αναφέρω και στον τίτλο είναι το πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι το σύνθημα «Τζίγγερ θεέ, σώσε τη ΠΑΕ»!

Υ.Γ. Βγήκε η «Πράσινη» με πρωτοσέλιδο ενότητας! Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε Δημητράκη! Είμαι σίγουρος ότι τώρα που γράφω το κείμενο τρίβεις τα χέρια σου από ικανοποίηση για τα όσα γίνονται στα διοικητικά της ομάδας!
www.sportsecrets.gr


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/blog-post_4631.html

Σχόλια