Όλη η αλήθεια για την γιούχα Καραμανλή στο Μόναχο...

 Αποκλειστικό από τον ανταποκριτή μας στη Βομβάη

Θα έχετε διαβάσει σχεδόν όλοι για την γιούχα Καραμανλή στο αεροδρόμιο του Μονάχου.
Κατ αποκλειστικότητα θα σας ενημερώσουμε σήμερα τι ακριβώς συνέβη γιατί δεν πάει άλλο με την παραπληροφόρηση, πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια στο ακέραιο.
Είναι προπαραμονή Χριστουγέννων στο αεροδρόμιο του Μονάχου καταφθάνει ο πρώην πρωθυπουργός με την σύζυγο του Νατάσσα και το ζεύγος Βαληνάκη.
Μαζί τους για κακή τους τύχη έτυχε να ταξιδεύει και...
πρώην υπουργός επί εποχής Σημίτη ο οποίος έχει κατηγορηθεί γιατί ομολόγησε ότι τα έχει πάρει αλλά προς το παρόν δεν έχει τιμωρηθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Εκείνη την στιγμή ορισμένοι ομογενείς επιβάτες αντιλαμβάνονται τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και με άγριες διαθέσεις κινούνται προς το μέρος του με σκοπό να τον προπηλακίσουν φραστικά.
Βλέποντας τον Καραμανλή οι διαθέσεις τους αλλάζουν,τότε ο ένας από τους πέντε μεσήλικες που μάλιστα ήταν και παλιά μέλος του ΠΑΚ Μονάχου πιάνει την κουβέντα με τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος εκείνη την στιγμή με χαρακτηριστικό τρόπο και για να περάσει η ώρα περιμένοντας τις βαλίτσες του έλεγε ένα από τα φοβερά ανέκδοτα στον Γιάννη Βαλινάκη.Οι υπόλοιποι τέσσερις ξεχνούν προς στιγμή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και παρακολουθούν τον Καραμανλή ο οποίος έχει φτάσει σχεδόν στο τέλους του ανέκδοτου.Οι μεσήλικες ομογενείς φανερά εκνευρισμένοι γιατί δεν πρόλαβαν όλο το ανέκδοτο αρχίζουν να γιουχάρουν τον Καραμανλή και με μία φωνή τον προτρέπουν φωνάζοντάς του...κι άλλο κι άλλο...ο δύστυχος Καραμανλής μην έχοντας άλλη επιλογή ξεκινά να τους αφηγείται το καλύτερο του ανέκδοτο αυτό με την κοκκινοσκουφίτσα τον κακό λύκο και την ηλεκτροσυγκόλληση...από τα γέλια τους ξεσηκώνουν όλο το αεροδρόμιο.
Τα ανέκδοτα συνεχίζονται το ένα μετά το άλλο, η παρέα έχει παραλάβει ήδη τις αποσκευές της , για να κλείσει ευχάριστα η βραδιά ο Καραμανλής προτείνει σε όλους να συνεχίσουν στην ταβέρνα του Χάινς που κάνει τα καλύτερα παιδάκια στη περιοχή του Μονάχου και σε ολόκληρη την Γερμανία.
Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες αν μπορέσει λόγο κακαιρίας να επιστρέψει στην Ελλάδα ο πρώην πρωθυπουργός.
Όσο για τον πρώην υπουργό την έκανε μεταμφιεσμένος σε Χριστοφοράκο προς άγνωστη κατεύθυνση...

Υ.Γ. Αγαπητέ κε Αναστασιάδη και λοιποί φίλοι blogger σε περίπτωση επαναδημοσίευσης  ενημερώστε μας να σας αποστείλουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες.

http://citypress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_3531.html

Σχόλια